Att ha jobbat inomhus hela fredagen som bjöd på fint väder gjorde mig verkligen sugen på utflykt med matsäck. Jag och min man bestämde därför i fredags att om det skulle vara fint väder på lördag skulle vi ta ryggsäckarna på oss och ut och gå. Det blev fint väder. 
Vi åt frukost och bredde utflyktssmörgåsarna, klädde på oss och packade maten. Strax efter tio var det iväg. Jag med Folke i en bärryggsäcken och min man med matsäcken i sin ryggsäck. Vi gick på stigar och små vägar längs med Vätterns höga strandkanter och hittade en mysig stenstrand att stanna till på. Vi satt i solen och åt smörgåsat, drack te/kaffe och sonen kastade stenar i vattnet, så härligt!
En miniutflykt på cirka två timmar som gjorde oss alla tre helt utmattade. Sonen på grund av mitt på dagen trötthet och jag och mannen på grund av förkylning. Ja, tänka sig nu har även jag blivit förkyld. Jag som har stått emot i flera månader kände mig täppt i fredags Som under denna dag utvecklades till rejäl förkylning. 
 
 
Min förkylning slog till rejält efter utflykten, snor som rAnn, huvudvärk, trött och yrsel. Min eftermiddag blev därför till större delen spenderad i sängen. Ganska mysigt det med, fast jag vill ju gärna vara frisk och orka. 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej