Idag har det varit storkalas hos mina mans brors familj. Av nio personer är vi nämligen sju som fyller år väldigt nära varandra, så vi har ett stort gemensamt kalas varje år istället för många små. Hur bra som helst tycker vi alla. Förra året höll vi i det så i år blev det hos min mans bror. Det är så skönt hemma hos dem, harmoni, lugn och framför allt god mat. 
 
 
Min mans bror har ganska stora barn som antingen inte önskar sig någonting eller bara vill ha dyra saker så då känner vi att den bästa presenten är en peng som de kan göra vad de vill med. Ett kuvert med pengar är ingen rolig present att få så jag såg till att pyssla till tre kuvert (så klart) till brorsbarnen. 
 
 
Till 16-åringen blev det ett reliefat kuvert med två gröna cirklar och en vit med texten "You're the Best".
 
 
Till 14-åringen som älskar sött blev det ett pysslat kuvert med tre stämplade glassar och utstansat namn. 
 
 
Den tuffa 8-åringen fick så klart ett coolt kort med texten "Hey Dude". Att stämpla med mörkare färg på en enfärgad bakgrund är ett enkelt sätt att göra en egendesignad bakgrund. 
 
 
Vår son fick jättefina presenter av farbror med familj. Egenvirkade giftfria smörgåsar och pålägg. Hur bra som helst till en son som verkligen tycker om att laga mat på sin tygspis. Oj vad han gjorde smörgåsar till oss när vi kom hem. Han fick även en segelbåt med isbjörn att leka med i badet. Just en badbåt har vi saknat och jag har tänkt flera gånger att vi borde önska oss det till honom. Så perfekta presenter. 
 
I morgon är det min födelsedag och det blir lite kalas för mig med mina föräldrar. 
 

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej