Mitt pysselbord just nu.

Det här är min pysselvrå och jag tror det är stört omöjligt för mig att ha ordning i den. Visserligen går det upp och ner hela tiden men riktigt i ordning har jag inte fått det sen 2015. Över två års tid i ständig oreda är både frustrerande och inspirerande. 
Jag har länge tänkt visa före och efterbilder, men det har aldrig blivit någon rejäl städning så att efterbilder kan tas. Nu tänkte jag att jag visar er ändå. 

Min pysselvrå januari 2016
Det var runt jul 2015 som min vrå såg som värst ut. Massa saker överallt för att de inte fått någon egen plats i huset än. Extrasängen står fortfarande uppställd efter att maken behövt sova utan att bli störd av skrikande son eller ammande.

Min pysselvrå januari 2016
Mycket stök men ändå ett ganska rent skrivbord där inspirationen kan flöda. Stöket som var i hela rummet städades bort ganska snart efter att bilderna togs, men stöket i pysselvrån blev kvar. 

Min pysselvrå oktober 2017

I oktober i år tog jag bilder igen då jag hade städat undan en hel del. 

Min pysselvrå oktober 2017
Min pysselvrå består av ett skrivbord, en bokhylla där jag förvarar papper, färdiga kort och annat och en byrå med 12 små lådor. Mina stämplar förvarar jag i cd-fodral i ett cd-ställ. 

Min pysselvrå oktober 2017
På byråns lådor finns etiketter som säger vad lådan innehållet, blommor, pärlor, embossingfoldrar, 3D-kuddar, dekorationer, mm. 
Det är bara en liten hög av sy- och lagningsprojekt, yogamatta, presentpapper och snöre och andra saker i påsar kvar på golvet. 

Min pysselvrå 31 december 2017.

Jag delar detta inlägg nu för snart ska jag flytta min pysselvrå så att sonen kan få hela rummet till lekrum. Det var tänkt redan från början att mitt och sonens rum efter några år skulle bli bara hans, så det är inget som har uppkommit nu. Det har gått ganska bra att dela rum förutom att jag känt att jag inte kunnat pyssla efter sonens läggdags nu det sista året. Vi har en väldigt snäll som som har förstått att han inte fått pilla på mina saker. Det har varit helt underbart i övrigt, jag pysslar och sonen leker i samma rum. 

Nu delar jag dessa stökbilder med er så att ni vet hur det såg ut innan jag visar bilder på min nya vrå.
Hur jag kommer bygga upp min nya vrå har jag inte tänkt ut än. Det kommer bli spännande.

craft space, min pysselvrå 2017, pysselbord, pysselvrå,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej