(null)

Nu är verkligen julen här. Jag och sonen är lediga hela veckan för att kunna julstöka och julmysa utan stress. 

(null)

I vårt köksfönster växer en stad fram. Hur enkelt som helst att göra. Ta bara silkespapper och måla och klipp ut. Ett supersnyggt insynsskydd eller bara en rolig och fin detalj. 

(null)

Jag är så nöjd med mitt 1-liters mått som jag fyndade på loppis för ungefär ett år sedan. Den står så fint på spiselkransen nu omgiven av vita och röda juldetaljet. 

(null)

Denna stjärna jord av pinnar går att använda över allt. I år blev det på glaskupan, men förr om åren har jag haft den i dörrkransen och i adventsljusstaken. 
För att göra den tar du bara sex lika långa pinnar och knyt ihop dem i ändarna till två treanglar. Lägg dem omlott och vips bildar de en stjärna. 
I glaskupan har jag kottar och julgranskulor. 

(null)

Ingen jul utan julgran! 
Vi har alltid en riktig gran och förra helgen då vi var hemma hos mina föräldrar högg vi vår uttittade gran. Jag är så glad att vi hittade den jag hade sett ut och märkt med VIT plastpåse. Maken tyckte det var ett dåligt val av märkning då den var snötäckt när de var ute och hämtade den. 

(null)

I år fick tvååriga sonen verkligen feeling och pyntade nedre delen av granen själv. Riktigt charmigt!

(null)

I tisdags när jag och sonen var och handlade julklappar kunde jag inte motstå att köpa denna racerbil-kulan till biltokiga sonen. Han höll i den hela inköpsrunda och går nu och tittar på den flera gånger om dan i granen. 

Hoppas ni också har fått det julfint hemma!
från mitt julhem,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej