(null)

I helgen packade hela familjen in sig i bilen för att hälsa på min föräldrar på landet. Det är alltid skönt att komma iväg lite, byta miljö och få lite andra infallsvinklar. 

(null)

Hönorna sprang omkring i kvällssolen och de fick lite extra maskrosblad och gräs. Just grönt gräs gör så att gulan i äggen blir mer gul/oranga. 

(null)

Vad hör landet till mer än traktorn. Sonen som förr varit lite rädd för den brummande traktorn är nu helt plötsligt helt frälst. På frågan vill du åka traktor säger han nu, JA!!!
Han fick åka med morfar när fåren skulle få vatten. 

(null)

Jag och sonen tog en tandemritt på trogna, pålitliga, gamla Sally. Det är fantastiskt roligt att jag har kunnat förmedla mitt intresse till sonen som älskar att tandemrida med mig. Vi försöker rida varje gång vi besöker landet för det är så fantastiskt mysigt. 
För att inte skita ner kläderna alldeles för mycket valde vi att lägga på ett täcke och jag kan försäkra er om att det blev inte för varmt för Sally. 

(null)

Väl hemma igen fick jag direkt för att kolla till mina odlingar. Det växer och växer. Potatisen, löken, mangolen och rädisorna ser jag förändring på nästan varje dag känns det som. 

(null)

I skymningen blev flera bilder tagna på det fina i min trädgård. Här en rostig fjäril i jättedagkåpan. 

(null)


helg på landet,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej