(null)
Handgjorda kort

Födelsedagar ska uppmärksammas! Det är den dagen på året som är ens egen dag (förutsatt att ingen i ens närhet råkar vara född på samma dag). Att man blir äldre är kanske inte så roligt att fira, men att uppmärksamma och att säga du betyder mycket för mig är vad födelsedagar betyder för mig. 
Därför tänker jag i år försöka skicka ett handgjort födelsedagskort till alla mina nära och kära att öppna på sin dag. 

(null)
Grattiskort

Då detta kort ska gratta en person som gillar kaffe och naturen kändes det helt rätt att stansa ut tre kaffekoppar i träreliefat vitt papper. 
Kortets detaljer är antingen klistrade eller ritade/stämplade direkt på kortbasen. Den stämplade texten är sammansatt av två olika text-stämplar, winter wishes och warm Holiday wishes. 

(null)

Ett sätt att få ut mer av sina stämplar är att klippa isär dem, men vill man inte vara så drastisk brukar jag maska av den delen jag inte vill färga in med hjälp av spillpapper eller post-it. På detta sätt kan du göra dina egna meddelanden. Fiffigt och enkelt!

(null)
Insida

Insidan dekorerade jag med samma svarta streck längs med ytterkanterna och en lika bred remsa med samma mönstrade papper på samma ställe som på framsidan. 

(null)
Baksida

När jag bara hade kvar att stämpla min stämpel med "Handgjort av..." på baksidan upptäcker jag att baksidan har smutsats ner. Ve och fasa, men jag döljer detta med en bred remsa av samma mönstrade papper som jag har använt på framsida och insida. Min stämpel stämplar jag på ett vitt papper, klipper ut, färgar in den vita klippta kanten med samma stämpelfärg och klistrar ner den på remsan. 

(null)
Framsida


Warm wishes, grattiskort, handgjorda kort, handmade cards,