(null)
Fjärilsvingar av kartong


Min son har länge pratat om att han vill ha vingar. Han är så fascinerad av änglar och älvor och säger "när jag blir stor får jag vingar". 
Efter lite klurande hur jag kulle göra vingarna kom jag på att jag skulle använda en kartong. Jag ville komma på ett enkelt sätt så att jag snabbt och enkelt skulle kunna göra nya ifall de går sönder. 

(null)

Så efter att sonen gått och lagt sig tog jag och letade upp en större kartong och klippte ut två delar med veck emellan sig. Jag en mall av vanligt papper för att vingarna skulle få samma form. Sen var det bara att måla formen och klippa ut. Till själva uppfästnigen på ryggen har jag använt mig av ryggsäckspruncipen. Fyra hål där jag trätt band på vardera sida. Sen är det bara att enkelt trä in armarna och fjärilsvinarna sitter på plats. 

(null)
Svårt att fånga snabba fjärilar på bild


På morgonen efter gick det lätt att väcka sonen genom att säga att det fanns vingar till honom. Dock blev han lite besviken då vingarna inte hade batteri, men humöret ändrade när jag sa att han fick dekorera den som jan ville. 
Sen var det viktigt med "två sånna här" och så visade han med händerna att något skulle sticka upp från huvudet. Jag fixade två svansar till känselspröt. 

(null)
Egendeklarerade vingarDIY, Sonen vaknade som en fjäril, egengjorda fjärilsvingar, fjärilsvingar, vingar,

Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej