(null)

Det kändes så märkligt efter att jag tryckt på publicera i torsdags. Hur kunde jag dela kortmakeri när världsläget är som det är. Det känns helt enkelt svårt att blogga när våra medmänniskor i Ukraina lever i skräck. När nyhetsflödet fylls med uppdateringar och det är svårt att ta in och förstå känns bloggandet helt enkelt irrelevant och det är svårt att hitta meningen med att dela med mig av mitt pysslande, mm. 

För här i Sverige kan vi sitta och njuta av solen utomhus när flera hundra tusen människor har utegångsförbud och sitter i skyddsrum. 
Därför när jag och familjen idag satt och njöt på vår soliga altan med fikade bestämde jag mig för att skriva detta inlägg om hur jag känner. 

Vi får göra vad vi kan för att ändå tänka på hur lyckligt lottade vi är att bo där vi bor och skänka det vi kan för att hjälpa våra medmänniskor. 10 kr, 100 kr, 10000 kr eller förnödenheter till någon pålitlig organisation. 

Visste du till exempel att du kan använda dina Coop-poäng till katastrofinsamling genom UNICEF. Hur bra är inte det, att använda pengar du ändå inte har haft. 

Röda korsetfinns över hela världen och har funnits i Ukraina i 8 år sen konflikten startade och skalar nu upp det arbetet med hjälp av våra gåvor. Ge det du kan om det är 5 kr eller 1000 kr spelar ingen roll, men att kunna göra något för våra medmänniskor i kris just nu.

Välj hur du vill hjälpa till!



När bloggandet känns irrelevant, Ukraina, attgöranågot, hjälpaenmedmänniska, skänkapengar, stöttaukraina,