(null)
Använd spillbitar till framsidans lapp-mönster.

Jag tror minsann jag glömde att posta ett av mina handgjorda kort förra torsdagen…vet inte vad som hände, kanske sportlovshjärnan var påkopplad…så idag är ni särskilt välkomna till min blogg och dagens kortinspiration, ett grattiskort man kan använda sina spillbitar till. 

(null)
Mitt nästan 3 meter långa pysselbord.

När jag gjorde detta kort fick jag faktiskt sällskap av sonen, så mysigt! Mitt nästan 3 meter långa pysselbord brukar jag oftast belamra helt själv, men när sonen vill vara med gäller det att begränsa sig till sin sida. 

(null)
Handgjort grattiskort.

Till detta kort använde jag en narutfärgad kortbas som jag fäste varannan rektangel, varannan kvadrat av mönstrade papper i två gånger fyra rader som fästes direkt mot kortbasen. 

(null)
Handmade card, birthday card.

Till texten på framsidan använde jag en cirkel-die med ordet grattis i sig som jag stansade ut i vitt papper och klippte bort själva cirkeln. Ordet fäste jag direkt mot en svart pappersremsa som jag satt 3D-kuddar på bakom. Under den svarta pappersremsans vänstra sida fäste jag en spetsblomma och en rosett i svart/vitt garn. Detta fästes sen på kortets övre del lite förskjutet till vänster. Tre pärlemoskimrande halvpärlor fästes precis bredvid den svarta remsan, två över och en under. 

(null)
Grattiskortet sett från sidan.

(null)
Handgjort kort, insidan.

Insidan dekorerades med remsor av de vänstra mönstrade papperna på framsidan. 

birthday card, grattiskort, handgjorda kort, handmade cards, kortinspiration, spillbitar,