(null)
Extrainkomst genom att sälja på andrahandsmarknaden.

Visst får man stoltsera med sina bedrifter i försäljning på andrahandsmarknaden! 

Jag har följt @pengarellerpyssel  på instagram ett bra tag nu och blivit inspirerad till att börja sälja på andrahandsmarknaden, så i  september förra året tog jag tag i att börja sälja sånt som vi inte längre behöver och som bara tar upp plats. En annons om dagen var mitt första mål, men det var svårare än vad jag trodde. Det blev istället några stycken annonser samtidigt någon gång då och då. Det svåraste var egentligen att hitta och komma på vad vi skulle sälja. Det var helt enkelt själva tankesättet som tog lång tid att komma in i innan annonsflödet började komma. Nu poppar säljbara saker upp lite då och då som jag lägger på ett speciellt ställe. Sen när tid och lust finns vet jag vart jag ska gå för att hitta saker att fota och lägga ut för försäljning. Jag har använt mig mest av Facebooks marknadsplats, Blocket till vissa saker och en ny favorit Vinted för kläder. 

(null)
Rensa ut sånt som man inte behöver och tar upp plats.

I september när jag började lägga ut annonser trodde jag att de flesta sakerna skulle bli sålda närmare julen som julklappar, men så var inte fallet. Försäljningen satte igång på riktigt först efter jul och nyår. Just januari trodde jag var en svår månad att sälja i, men jag är så nöjd med resultatet, 1360kr (6 saker). 
Tänk om det kan hålla i sig, då kommer vi ha tjänat ca 7800kr till sommarsemestern i juli…






Sålt i januari 2024 - andrahandsmarknaden, cirkulera mera, extrainkomst, rensa hemma, rensa ut, sälja på andrahandsmarknaden, sålt januari 2024,