(null)
Handgjort kort

När jag ser en snygg layout på ett kort tar jag ofta skärmdump och sparar bland bilderna i mobilen, men de bara samlas. Nu måste jag solla bland alla bilder och dessa skärmdumpar måste bort, det går ju inte att spara alla bilder. Därför har jag tagit mig tid att skapa egna handgjorda kort med dessa skärmdumpar som inspiration. Detta kort är ett resultat från detta arbetet. 

Det blev ett kort med mycket hjärtan och med texten you are loved. 
Jag utgick från det hjärtmönstrade pappret och valde en ljusblå kortbas. I samma "paper pad" hittade jag de mönstrade pilremsorna i rätt nyanser till färgerna på hjärtana. 

(null)
3D-kuddar för dimension på ett enkelt kort.

Pilremsorna fäste jag direkt mot det hjärtmönstrade pappret med ett litet utstick. Ovanför pilremsorna på det hjärtmönstrade pappret stämplade jag texten i svart till höger. 
Det hjärtmönstrade pappret fäste jag med 3D-kuddar mot kortbasen. 

(null)
Handmade card

Muggen stämplade jag på samma papper som kortbasen och klippte ut. Sen dekorerade jag den med att måla innehållet brun, som kaffe/te/choklad och stämplade en blomma och stjälk i svart. Muggen fäste jag med 3D-kuddar på det hjärtmönstrade pappret så att stjälken band ihop med ordet loved. 

Jag hoppas du haft en härlig torsdag och får en härligt kreativ helg. 

You are loved, birthday card, födelsedagskort, grattiskort, handgjorda kort, handmade card,