
Bärkaka utan vitt socker.

Björnbärskaka utan vitt socker.
Bärkaka
2 dl havregryn
2 dl mandelmjöl
1 tsk kanel
1/2 tsk kardemumma
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 msk riven kokos
1 banan/honung
1 ägg
2 msk agavesirap
75 g kokosolja/smör
Bär efter behag
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser. Mosa bananen och rör sen ner det tillsammans med ägg, sirap och kokosolja. Fördela ut hälften av degen i en brödform och lägg över bären. Täck sedan allt med den andar delen av degen. Grädda i ugnen i 30 minuter. Låt den svalna innan den skärs upp.
baka utan vitt socker,
bärkaka,
bärkaka utan socker,
del 4,
hemma hos kikan,
recept,
sju sorters kakor utan vitt socker,
Kommentera