Titta vad som kommit upp ur gräsmattan i min trädgård, snödroppar. När jag gick ut på förmiddagen kände jag att det kändes som vår ute. Solen sken, fåglarna kvittrade och snön ligger bara fläckvis kvar. Nu när jag även hittat snödroppar känns det ännu mer som vår.


Byxorna är klara. De blev rejält stora, så nu är det bara att vänta till han växa i dem. Så himla snygga blev de så jag hoppas han växer i raketfart. 
Tack syster Hanna!
Hemma hos min syster blir det alltid sena kvällar. Det är syjunta för hela slanten. Fast egentligen är det min syster som syr och jag bestämmer mönster och tyg. Sy barnkläder är hennes passion.  


Men ikväll, sista kvällen, är det annorlunda. Jag får äran att nåla och sy fast hennes namnlapp, roligt. Det är så roligt att få vara kreativ när man har tillgång till riktigt bra verktyg. Det är ju ofta så att har haft samma brinnande intresse en längre tid köper man bättre och bättre verktyg. Byxorna av mönster från Stina Isaksson blev inte klara i natt utan vi får fortsätta imorgon morgon. De borde bli klara innan vi tar tåget hem. 

Hemma hos min syster hittade jag detta kort som jag gjort till hennes födelsedag för flera år sen. Jag tycker det är jättekul att hon har kvar det för jag blev så nöjd med just detta. 


När jag fick det mönstrade pappret visste jag direkt att jag skulle göra ett kort till min syster som älskar att sy. 


Jag tyckte det blev en snygg detalj med att tagen är instucken bakom manikängen. När jag kommer hem igen ska jag nog göra ett kort med inspiration från detta. 

Ett tips när man använder brads, se till att sätta dit dem innan du klistrar ner pappret. Då slipper man att de är synliga på insidan av korten. Men det har hänt mig allt för många gånger att jag kommer på efteråt att jag ska ha brads. 

handgjorda kort,

Liknande inlägg