(null)
Lövtryck på fönstret

Höstlöven med sina härliga färger inspirerar till mycket pyssel och att använda dem som stämplar och göra höstlövstryck på papper har ni säkert gjort men, har ni testat att stämpla med vattenlöslig täckande färg för att dekorera på fönster?

(null)
Höstig träd i min trädgård.

Hemma hos mig finns det än så länge både löv i träden och på marken. De på marken inspirerar till både lek, skoj och pyssel och under en promenad samlade jag och sonen löv i olika former och storlekar för att ta med oss hem fär att pyssla med. 

(null)
Stämpla löv i olika färger

Till detta pyssel behövs:
Löv
Vattenlöslig täckande färg (jag använde Ökonorms fingerfärg)
Penslar
(Papper)

(null)
Färga in bladets undersida för mer detaljerad stämpling.

Genom att måla på lövets baksida, där nerverna sticker upp kan man få fram detaljrika lövavbildningar på både papper och fönster. 

(null)
Höstlövstryck på papper

När jag och sonen satte igång vårt lövpyssel upptäckte jag att han målade sina löv med lite väl mycket färg för att få fram detaljerna så han stämplade sina löv en gång på ett papper och sen fick jag lövet att stämpla på fönstret. Det blev ett vinnande koncept med bra resultat och vi båda blev nöjda över våra verk. 

(null)
Stämpla höstlöv i fönstret

Det blev löv i alla möjliga färger på lekrymmets fönster. 
Det bästa av allt är att det bara är att torka bort med våt trasa när man har tröttnat på dem. 

(null)
Dekorera fönster med lövtryck





Dekorera fönster med höstlövstryck, diy, höstdekoration, höstlöv, höstpyssel, lövtryck, pyssel för barn, pyssel med barn, stämpla med löv,