(null)
Handgjort födelsedagskort

Det har varit bråda tider med alla födelsedagskort som har skickas under mars och april. Jag tror jag skickade dem i rätt tid så att de kom fram innan eller samma dag som födelsedagsbarnet. 

Att använda mönstrade papper från samma paper pad eller serie för att enkelt få mönster och färger att matcha för en snygg design. 

(null)
Handgjort kort med marint tema

Till detta kort har jag använt papper från en marin serie. Fyra olika papper valde jag ut från serien, vellum och mörkblått papper. Två stycken blev bakgrund, där jag färgade in nedre högra hörnet på det stora pappret. Bakgrundspapprena fäste jag direkt på kortbasen. 
Tre cirklar i två storlekar stansades ut, en kompassros, en fyr och vellum. Två fästes direkt mot bakgrunden och den tredje med 3D-kuddar. Vellum är svår att fästa utan att det syns, men genom att lägga en cirkel över fäste jag den i den biten som inte syns. 
Alla kanterna (förutom på vellum och bokstäverna) har jag färgat in med samma färg som ingärgningen på bakgrundspappret. 

(null)
Handmade cards

Sist stansade jag ut födelsedagsbarnets namn i samma mörkblåa nyans och fäste bokstäverna direkt mot bakgrunden långt upp. Att låta mottagarens namn stå på kortet ger en ännu mer personlig känsla som jag tror många uppskattar. 

Födelsedagskort med marint tema, fyr, födelsedagskort, grattiskort, handgjorda kort, handmade cards, kompassros, marint,