Jag hade tänkt att skriva "Äntligen måndag" igår men det blev aldrig tid för en fortsättning utan istället skriver jag "Äntligen tisdag med nya möjligheter". Skönt att slippa helgens stress med alla måsten och måndagens ångest att man inte hann med allt man ville och att det är första dagen på en hel arbetsvecka. Jag har laddat min tisdag med ny energi och glädje. Det jag ända ha genom att hå på ett yogapass efter jobbet. 
Jag är nöjd och glad över min helg. Det blev ändå mycket gjort med iordningställande av trädgården inför vintern och jag tog in det sista i landet.
 Trädgårdsmöblerna och alla krukor är instoppade i garaget för vinterförvaring.

 

Då det fortfarande är lite morötter kvar i landet har jag lagt på odlingsväv som lite skydd för frosten. Årets morötter är små och mångarmade men otroligt goda. De ska vi njuta av en stund till innan de är helt fastfrusna i jorden.

 

Sista skörden av gräslöken är skördad och infrusen. Mangolden blev det inte så mycket med då den större delen av sommaren var skuggad av sockerärtorna. Några få små blad kunde jag till sist skörda. 

Nu hoppas jag på en fortsatt härlig arbetsvecka och sköna hemmakvällar med familjen. Sen är det helg igen!